Capgirat

Capgirat

Un dia el món va trontollar i tot va quedar descol·locat.

Preu: 15,95 €

Sinopsi

Un dia el món va començar a trontollar i tot va volar pels aires.

Quan el món va parar de tremolar, tot estava descol·locat i la meva gata Caliua havia desaparegut...

Una història poètica i evocadora d’Alba Dalmau i Cinta Vidal que ens proposa veure el món que ens envolta d’una manera diferent.

Il·lustracions de: Cinta Vidal

Alba Dalmau i Cinta Vidal

Alba Dalmau Nascuda el 1987 a Cardedeu, és llicenciada en Comunicació Audiovisual i màster en Creació Literària per la UPF. El 2011 publica la seva primera novel·la Vonlenska, Premi Recull. També és autora de dos llibres que combinen literatura i fotografia: On només hi havia un far i Estrena.

Va viure a Nova York, on va escriure la novel·la Bategant, Premi Vila de l’Ametlla de Mar 2015, i el recull de contes Estàndards (Angle 2017), XXVIII Premi Literari Vila d’Ascó.
Al 2019 va publicar “El camí dels esbarzers” amb Angle editorial, novel.la que va rebre grans elogis de la crítica i que va per la tercera edició.

Actualment és professora d’escriptura creativa al Laboratori de Lletres de Barcelona.

https://www.laboratoridelletres.com/es/escuela/quienes-somos/Alba%20Dalmau

Cinta Vidal Des de ben petita no ha parat de dibuixar i pintar. Va estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona. Als 16 anys va entrar com a aprenent esporàdica al Taller d’Escenografia Castells Planas de St. Agnès de Malanyanes on, al llarg dels anys, el Josep Castells i el Jordi Castells li han ensenyat l’ofici de pintar telons i estimar l’escenografia.

Pel que fa a la il·lustració, mai ha deixat d’experimentar i poc a poc s’ha anat encaminant cap al món de la pintura i l’obra pròpia. Plasma la seva obra en quadres giratoris, murals de gran tamany, parets i edificis.

A Catalunya destaquen les seves col·laboracions amb el Mercat de les Flors, l’Universitat Internacional de Catalunya o la Biblioteca pública de Cardedeu, a més a més d’exposicions puntuals a diferents llocs del territori.

A nivell internacional ha exposat la seva obra i ha pintat edificis a USA, UK, Austràlia i Hong Kong. El proper gran projecte que s’ha vist afectat pel covid-19 és pintar l’edifici de la seu central de Facebook a Silicon Valley.
Londji té una línia de puzles amb les seves obres i editorials com Anagrama recentment han escollit peces seves per il·lustrar cobertes.

https://cintavidal.com