El director de l’escola és una rata vampir!

El director de l’escola és una rata vampir!

Preu: 11,50 €

Sinopsi

L’Izzy i els seus amics es queden de pasta de MONIATO quan coneixen el nou director de l’escola. Té els cabells negres, porta una capa i té uns llavis molt estranys que semblen cucs. I fins i tot se’l sent xiular al despatx... i la llum del sol el fa posar molt vermell!

Pero quan prohibeix el pa d’all al menjador, ja no en tenen cap DUBTE: el director és un VAMPIR i el seu exèrcit de rates vampir acabaran envaint tota l’escola!

QUINA POOOR!

Il·lustracions de: Thomas Flintham

Pamela Butchart

Pamela Butchart. De petita, la Pamela va tenir la sort de créixer en una casa plena d’animals de companyia i anar a una escola on van passar moltes coses fantàstiques i estranyes (bé, com a mínim en la seva imaginació). Es va llicenciar en filosofia i actualment, quan no escriu, ensenya filosofia als adolescents.   

Entre les seves històries més venudes destaquen El director de l’escola és una rata vampir!, que va guanyar el premi The Children’s Book Award i L’espia a qui li agrada el menjar de l’escola (propera novetat a Bindi Books; maig 2020) que va guanyar el premi Blue Peter Best Story.

La Pamela viu a Dundee amb el seu nadó i els seus dos gats impressionants. Si no treballés com a escriptora i mestra, voldria obrir un hotel de luxe per a gats perduts.