El gnom de balcó

El gnom de balcó

Preu: 12,95 €

Sinopsi

En Gretten, un gnom de balcó, era feliç imaginant en quina classe de jardí meravellós el posarien. Però el dia que el van comprar, no el van portar allà on havia somniat... Una divertida història que ens mostra com la felicitat, sovint, està a les nostres mans.

Il·lustracions de: Daniel Gómez

Carlo E. Gallucci

Carlo E. Gallucci Escriptor, guionista i professor de comunicació i marketing a la UIC i La Salle Barcelona. Llicenciat en Ciències de la comunicació per la Universitat Ramon Llull i format a l’Escola d’escriptura de l’Ateneu de Barcelona i l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya. Compagina la seva tasca docent universitària amb la creació literària.

Ha publicat amb en Dani Gómez: Pol i Quim. Editorial Llop Roig, 2017.


Dani Gómez Periodista, humorista gràfic, comunicador audiovisual, animador, il·lustrador i professor. En els darrers anys, quan li han preguntat a què es dedicava, ha respost coses ben diferents, però totes elles relacionades amb la comunicació per mitjà del dibuix.
Primer va estudiar periodisme i exercint per a televisió va descobrir el potencial comunicatiu de la imatge en moviment i va decidir llicenciar-se també en Comunicació Audiovisual. Va treballar com a animador per a diverses sèries de D’Ocon Films i Triacom Audiovisual (MediaPro).
Va fer la seva tesi doctoral sobre el còmic i, en acabar, va publicar el seu primer llibre il·lustrat. També va exercir com a professor de diverses assignatures al CEV Barcelona.
Actualment, compagina la feina de professor amb diversos projectes com a il·lustrador.

Fins ara, ha publicat varis llibres il·lustrat on destaquen:
A peu per Sant Andreu. Ajuntament de Barcelona, 2014.
Pol i Quim. Editorial Llop Roig, 2017 (amb text de Carlo Gallucci)
Bestioles. Edicions Salòria, 2019.
Ocells. Edicions Salòria, 2019.
No soc una princesa. Editorial Baula, 2020.
Hanami. Edicions Salòria, 2020.