L'espia a qui li agradava el dinar de l'escola

L'espia a qui li agradava el dinar de l'escola

Preu: 11,50 €

Sinopsi

A l’Izzy li fa molta il.lusió que l’hagin escollit per fer-se càrrec de la nena nova de l’escola. La Mathilde és francesa i l’Izzy i els seus amics es moren de ganes d’ensenyar-li el seu Cau i ajudar-la a evitar els menjars de l’escola (també coneguts com VERÍ). Però resulta que a la Mathilde li encanta el menjar de l’escola i fins i tot REPETEIX!

I llavors lliguen caps: la Mathilde és una espia i ha vingut a esbrinar els seus SECRETS.

Il·lustracions de: Thomas Flintham

Pamela Butchart

De petita, la Pamela va tenir la sort de créixer en una casa plena d’animals de companyia i anar a una escola on van passar moltes coses fantàstiques i estranyes (bé, com a mínim en la seva imaginació). Es va llicenciar en filosofia i actualment, quan no escriu, ensenya filosofia als adolescents.

Entre les seves històries més venudes destaquen El director de l’escola és una rata vampir!, que va guanyar el premi The Children’s Book Award i L’espia a qui li agrada el menjar de l’escola (propera novetat a Bindi Books; maig 2020) que va guanyar el premi Blue Peter Best Story.

La Pamela viu a Dundee amb el seu nadó i els seus dos gats impressionants. Si no treballés com a escriptora i mestra, voldria obrir un hotel de luxe per a gats perduts.