La Caseta de fusta

La Caseta de fusta

8 contes per connectar amb la màgia de la natura

Preu: 17,95 €

Sinopsi

La Cali és una nena curiosa i divertida a qui li agrada molt jugar al jardí de la Caseta de Fusta dels avis. Allà es sent feliç tenint cura de la seva gosseta, collint enciams de l’hort i enfilant-se al cirerer perquè la Caseta de Fusta és un lloc màgic on connectar amb la natura.

La Carla Zaplana presenta 8 contes inspirats en la seva infància, quan passava part dels estius a casa dels seus avis en contacte amb la natura. Un recull de contes il·lustrats per la Màriam Ben-Arab per viure la màgia de la natura, menjar net i sentir-se bé.

Il·lustracions de: Màriam Ben-Arab

Carla Zaplana i Mariam Ben-Arab

Carla Zaplana (Figueres, 1988) és nutricionista, dietista i coach de salut, graduada en Dietètica i Nutrició Humana per la Universitat Ramon Llull, Blanquerna, de Barcelona, i certificada com a coach de salut per l'Institute of Integrative Nutrition de Nova York. Està certificada com a educadora en Alimentació Vegana i Raw Food pel Living Light Culinary Institute [1] i per la Matthew Kenney Cuisine de Santa Mònica [2], ambdós a California.

Actualment resideix a Barcelona, on té una consulta privada; a més a més, dirigeix tallers d'alimentació, de salut i benestar per a particulars i empreses, i col·labora en premsa nacional i internacional. És coneguda per la seva filosofia de "menjar net" basada en productes d'origen vegetal.

Zaplana ha publicat el llibre "Sucs Verds", un súper vendes traduït al castellà, l'alemany, el francès i anglès. El 2019 va publicar “Menjar net” amb un acollida espectacular.

També ha col·laborat a premsa i en programes de ràdio i televisió.

Màriam Ben-Arab Il·lustradora catalana nascuda a la Roca del Vallès el 1983. De petita va agafar un llapis i ja no el va deixar anar mai més. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i es va especialitzar en il·lustració a l’Escola Llotja, al màgic edifici del carrer Aviñó.

Es dedica bàsicament a la il·lustració infantil i al còmic encara que a vegades li agrada flirtejar amb la il·lustració juvenil i per adults. Li encanten els monstres, els llibres, beure te i anar amb bicicleta.

Actualment viu i treballa a Barcelona. Reconeguda il·lustradora que ha publicat amb les principals editorials del país (La Galera, Estrella Polar, Timun Mas i El Cep i la Nansa), Cavall Fort i la prestigiosa editorial alemana Ravensburger.