Tots els colors de l'amor

Tots els colors de l'amor

Preu: 14,96 €

Sinopsi

La Clara té una família molt gran, i això està molt bé. Però la Clara també té un germà petit i això ja no ho està tant, de bé, perquè en Roc és un aixafa guitarres.
Un matí la Clara baixa al parc de sota casa i coneix a una pintora estrafolària. La nena es sent molt atreta pels misteriosos quadres que pinta l’artista i cada dia baixa al parc a visitar-la.
Gràcies a aquesta nova amistat, la Clara aprendrà a connectar amb els seus sentiments, imaginarà de quin color són els seus amors i descobrirà que si estimem a moltes persones, el nostre amor es fa més gran i més acolorit!

Una dolça història que apropa a grans i petits en l’art d’estimar.

 

Il·lustracions de: Sònia González Arévalo

Alba Castellvi Miquel i Cuchu

L'Alba Castellví Miquel (Sant Sadurní d’Anoia, 1976) és educadora, sociòloga, i mediadora de conflictes. Especialista en famílies, es dedica a assessorar pares i altres persones que treballen amb infants i adolescents. Ha treballat com a mestra en centres educatius, ha participat en recerques universitàries en sociologia de l'educació i ha fet de mediadora de conflictes comunitaris i familiars.
Les seves principals activitats són les formacions a través de conferències, tallers i l'acompanyament personalitzat.
També treballa amb infants a través dels contes per ajudar-los a reflexionar sobre les seves emocions i actituds.
Molt enfocada a la pràctica, l'Alba Castellvi comparteix eines essencials per educar amb serenitat i planteja formes concretes de procedir per tal que la relació educativa sigui satisfactòria i eficaç.

Ha publicat els llibres Educar sense cridar (Angle Editorial, 2016) i Un cistell de cireres (Estrella Polar, 2017). Col·labora habitualment en mitjans de comunicació i premsa escrita.

Cuchu és el nom artístic de la il·lustradora Sònia González Arévalo (Barcelona, 1977). Llicenciada en Pedagogia per la UAB, ha treballat com a dinamitzadora cultural. Ha exercit fins no fa massa aquesta professió, compaginant-la amb el seu treball d'il·lustradora i fent d'educadora d’infants amb necessitats educatives especials . Aquesta doble vesant professional marca profundament el seu estil (infantil, colorista, amable i divertit) a través del qual aconsegueix que la il·lustració sigui també una gran eina educativa.
De la seva obra publicada cal destacar els següents títols: Cuentos bonitos para quedarse fritos (RRHH, 2017), 100 mujeres que cambiaron el mundo (RBA, 2018), El secret del Nadal (La Galera, 2019)