Un any de poesia

Un any de poesia

Poemes, refranys i cançons per gaudir tot l’any dels clàssics de la poesia catalana.

Preu: 19,95 €

Sinopsi

En aquesta antologia poètica trobareu un recull de poemes, refranys i cançons per a cada setmana de l’any, petites joies que formen part del nostre llegat cultural.

Us convidem a endinsar-vos en aquest delicat poemari il·lustrat per l’Albert Arrayás, que, amb la seva personal interpretació, ens farà viatjar dins la màgia de les paraules i les imatges.

Il·lustracions de: Albert Arrayás

Diversos autors

24 autors catalans que formen part del nostre llegat cultural:
Joan Alcover, Joan Brossa, Josep Carner, Lola Casas, Miquel Costa i Llobera, Salvador Espriu, J. V. Foix, Ramon Folch i Camarasa, Angel Guimerà, Ramon Llull, Joan Maragall, Ausiàs March, Maria-Mercè Marçal, Miquel Martí i Pol, Apel·les Mestres, Dolors Monserdà, Joana Raspall, Joan Salvat-Papasseit, Josep Maria de Segarra, Maria-Antònia Salvà, Pere Talrich, Màrius Torres, Anselm Turmeda i Jacint Verdaguer.

Albert Arrayás Nascut a Barcelona (1990), va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i es va formar a L’Escola de la Dona.
Es dedica professionalment a la il·lustració amb 25 llibres infantils publicats fins el moment. Ha estat traduït a nombrosos idiomes i publicat a varis països com España, Portugal, Alemania, Xina, Corea del Sud i Brasil.
Com autor i il·lustrador ha publicat tres llibres, col·labora de manera regular amb revistes i premsa escrita i cada any publica un calendari il·lustrat creat per ell mateix.
El seu treball destaca per la seva delicadesa, bellesa i poesia onírica, tot acompanyat d’un estil ple de detalls i textures.